Dění klubu

Minulý týden proběhlo 5-denní soustředění naších žen v Bohuňovicích od středy do neděle. Každý den jsme absolvovali dvě tréninkové jednotky po dvou hodinách. Soustředění bylo zaměřeno na souhru celého týmu, jak v obranné hře, tak i v útočné fázi. Z individuálních dovedností jsme se zaměřili na čištění a především zisk míče po skládce. Tuto dovednost se podařilo zlepšit všem hráčkám.

Mimo tréninků jsme každý večer šli na bazén kvůli zregenerovat a odpočinout si po náročném dni. Abychom více utužili kolektiv než stále jen na hřišti, jsme si zajeli ve čtvrtek večer na bowling do Šantovky v Olomouci.

Počasí na soustředění se povedlo. Rovněž se nám nikdo nezranil, takže nyní už se těšíme na první turnaj v sobotu 6.4.2019 na hřišti RC Sparta Praha. Soustředění se zúčastnilo celkem 21 hráček. Některé však z osobních důvodu museli přijet v půli pobytu a jiné zase odjet. I tak považuji soustředění za velice úspěšné.

Na soustředění měly dvě hráčky narozeniny a to osmnáctiny. Byly to Zuzana Žaroská, Kristýna Stará. Oběma holkám přeji ještě jednou všechno nejlepší. Letos poprvé zasáhnou do dospělého ženského ragby 7´s i společně s Annou Novákovou.

Dále všem hráčkám přeji dobrou sezonu plnou úspěchů bez zranění.

Pořízek Petr

Sdílet

Komentáře