Turnaje

Datum utkání

02.06.2019

Soupeři

RC Sedlčany, RC Tatra Smíchov, RC Slávia Praha, RC Olomouc, RK Petrovice

Kategorie

Ženy

Druh utkání

Celostátní turnaj

Výsledek

4.místo

Sestava

Trunečková Alena, Štěpánová Monika, Vencová Martina, Špačková Gabriela, Stará Kristýna, Bartáková Radka, Nováková Anna, Skokanová Zuzana, Dočkalová Veronika.

Kapitán

Monika Štěpánová

Realizační tým

Pořízek Petr, Oto Hejmala, Karolína Hudečková

Zhodnocení utkání

V neděli 2.6. se odehrál 4. turnaj 1.série v ragby 7´s. Turnaj hostil klub RC Sedlčany. Počasí nám přálo, bylo krásné sluníčko.

Do skupiny jsme dostali RC Sedlčany, se kterými jsme odehráli první utkání. Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný a napjatý. První však otevřely skore Sedlčany. Zanedlouho udeřila po sobě dvakrát Martina Vencová, která zároveň proměnila i následnou jednu konverzi. Potom se podařilo položit další pětku našeho týmu Zuzaně Skokanové, která rovněž proměnila kop po pětce. Poslední pětku utkání položila Anička Nováková a kop proměnila Martina Vencová. Stav 26:7

Do druhého utkání jsme nastoupili proti RC Tatra Smíchov B. V zápase jsme měli více ze hry a tak se nám i podařilo jako prvním skórovat, respektive Zuzce Skokanové, která byla úspěšná i v kopu na branku. Stav 7:0. Druhou pětku po krásném srovnání svého běhu pokládala Anička Nováková. Kop po pětce proměnila Martina Vencová. Stav 12:0. Tatra, ale i tak se nevzdávala  a snížila na 12:5. Dále po dobrém tlaku se nám podařilo si vybojovat trestný kop před brankovištěm soupeřek a tam položit pětku Aničce Novákové. Konečný stav utkání 19:5.

Do semifinále jsme nastoupili proti RC Slávie Praha. Bohužel v tomto utkání jsme dělali spoustu chyb a to co se nám dařilo v předchozích dvou zápasech nám najednou moc nešlo sehrát. Konečný stav 17:40 ve prospěch pražských S.

Poslední zápas jsme tedy sehráli o třetí místo na turnaji opět proti RC Tatra Smíchov. Bohužel se nám začal nevyplácet malý počet hráček a to ještě byly dvě zraněné z průběhu turnaje. Po velikém boji, když už náš tým prohrával 10:0 se podařilo po výborném sprintu položit pětku Radce Bartákové. Stav 10:5. Zanedlouho, ale opět udeřila Tatra 17:5.Těsně před koncem ještě svitla malá naděje z položení pětky Zuzany Skokanové. Soupeřky měly příjem výkopu, podařil se jim zpracovat míč a kopem do autu ukončili utkání. Konečný stav 17:10 pro Tatru.

My si tak přivážíme ze Sedlčan  krásné bramborové medaile.

Další turnaj 1.série nás čeká 16.6.2018 v Olomouci. Přijeďte nás podpořit.

 

Zprávu sepsal: Pořízek Petr

Sdílet

Komentáře