Dění klubu

V poslední prázdninové neděli jsme zahájili naši sedmičkovou sezónu turnajem v Přelouči.

Turnaje se zúčastnilo 8 ženských týmů. Rozlosování bylo do dvou skupin. My jsme startovali v našem tradičním společenství VyDra.

Ve skupině jsme na jako prvního soupeře narazili na RC Mountfield Říčany, kde se nám po velmi dobrém výkonu podařilo remízovat 17:17.

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti silným Petrovicím. Bohužel se nám nedařilo v osobní obraně především ve skládkách a utkání jsme prohráli v poměru 5:2 na pětky.

Ve třetím zápase jsme poměřili síly se společenstvím Severní Moravy (RC Olomouc, RC Ostrava), kde nám nevyšla ideálně první půle. Bohužel už v té druhé jsme nestihli srovnat rozdíl a prohráli jsme utkání v poměru 4:3 na pětky.

Ve skupině jsme tak obsadili 4. příčku. Výkon, ale trenéři hodnotili pozitivně. Žádný ze soupeřů nás nepřehrál herně, bohužel jsme byli v dosti situacích sami sobě větším soupeřem a protihráčky trestaly.

V zápase o 7. příčku na turnaji jsme vyzvali domácí RC Přelouč. V tomto utkání se nám dařilo a podařilo vybojovat vítezství v poměru 5:2 na položené pětky.

Na všech hráčkách šla vidět delší absence zápasového tempa i zkušeností. Zároveň bylo dobré sledovat jak holky hra baví a mají chuť bojovat.

Všem hráčkám děkujeme za předvedený výkon.

Sestava: Hudečková Karolína (C), Skokanová Zuzana (vodonoš), Kollmanová Natálie, Jexová Simona, Zborovská Lucie, Anderlová Alice, Jurdáková Martina, Běhalová Hana, Hostinská Bohuslava, Čuprová Pavlína.

Trenéři: Hejmala Oto, Pořízek Petr

Sdílet

Komentáře